Sipack magazijn: 1 super fulfilment voor je webshop! (2024)

Sinds de oprichting in 2012 is de missie van Sipack om het persoonlijk contact te behouden in deze digitale wereld. Het ontvangen van een pakketje moet minstens net zo leuk zijn als een fysieke aankoop in een stenen winkel. Een glimlach op het gezicht van iedereen die jouw pakket ontvangt. Dat wil je toch ook? Fulfilment met Sipack is nét even anders dan Fulfilment bij onze concullega’s. Wij zijn er voor jou en ook voor jouw ontvangers. Bij Sipack ben je een collega i.p.v. een klant. En onze directe collega’s werken heel graag in het Sipack magazijn!

Wat doen we allemaal bij Sipack Fulfilment? Wij verzorgen de inslag, de opslag en de gehele logistieke dienstverlening tot aan het verzendklaar maken van een pakket. Denk aan: orderpicken, inpakken, assembleren en retouren verwerken. Hierbij houden we altijd jouw service in het oog. Wij werken zoals je zelf ook zou werken en dat hebben we geoptimaliseerd. Ook de persoonlijke touch wordt meeverpakt in het pakket zoals je zelf ook zou doen.

Het woord fulfilment is vaak nog een relatief onbekend woord voor onze klanten en dat snappen wij heel goed! Je kunt het het beste vergelijken met een magazijnmedewerker. Zodra er een bestelling óf een levering binnenkomt gaan wij aan de slag. En regel je je fulfilment bij Sipack dan zijn wij ook een soort collega’s, dus noem ons gerust jouw magazijnmedewerker! Collega’s op afstand in het Sipack magazijn!

Hoe start je je fulfilment met Sipack?

Gaan we samenwerken? Yes! Je ontvangt van ons de vragenlijst om je account digitaal in te kunnen richten inclusief het koppelen van je webshop aan ons systeem. Daarnaast nodigen we je nog een keer uit voor een praktijkafspraak en gaan we samenvatten hoe wij – je nieuwe collega’s – voor je kunnen werken. Want dat zijn wij, een soort collega’s! op afstand in het Sipack magazijn.

Je mooie producten komen aan in ons magazijn.

Wanneer je eerste producten in ons magazijn binnenkomen dan vindt er een zogenaamde inslag plaats. Via het warehouse management system (wms) koppelen we vooraf je webwinkel. Nu denk je misschien kan ik mijn webwinkel wel koppelen? Vaak wel! De meeste webshops zijn koppelbaar met een standaard kant-en-klaar pakket. is dit niet het geval, gaan we bekijken of we samen maatwerk kunnen leveren.

Op het moment dat de eerste producten binnenkomen gaan we aan de slag. Via het wms geven we de producten een locatie in het Sipack magazijn. Dit wordt allemaal digitaal bijhouden. Het product is daardoor altijd op de juiste plaats en daardoor zo snel mogelijk te pakken. Én natuurlijk kun je altijd zien hoeveel producten je nog op voorraad hebt. Wij werken super transparent!

De eerste bestellingen komen binnen.

Wanneer al je producten netjes in ons Sipack magazijn liggen dan is het natuurlijk tijd om de eerste bestellingen te ontvangen. De transactie via je webwinkel wordt digitaal naar ons doorgestuurd. Op het moment dat je klant de bestelling heeft geplaatst, betaald én er voorraad beschikbaar is, komt bij ons direct een picklijst tevoorschijn. Met deze picklijst kan de inpakSTER (v/m/x) die volledig op de hoogte is van jouw werkwijze direct aan de slag met de bestelling.

Picken en Packen van de bestelling.

Nu komt het proces van picken & packen. Dat wil zeggen dat een van de orderpickers alle producten van de bestelling gaat verzamelen. Deze producten gaan naar een speciale inpaktafel en daar begint het packen. Het packen is het zeer secuur inpakken van de bestelling geheel naar jouw wens en deze verzendklaar maken in het Sipack magazijn.

Het netjes dichtmaken, toevoegen van jouw huisstijlitems en het plakken van een verzendlabel zit hier natuurlijk allemaal bij in. Een persoonlijke touch voegen we ook graag voor je toe. Een handgeschreven kaartje of een cadeautje bij de bestelling? Geen probleem!

Je pakket wordt verstuurd.

Op het moment dat het pakketje helemaal ingepakt is dan wordt er per e mail een track trace code naar de klant gestuurd. Daarnaast wordt deze direct doorgezet naar je webwinkel zodat het product ook daar op verzonden komt te staan.Zo heb je zelf ook geen omkijken naar het op de hoogte houden van je klant. Je klant kan overal eenvoudig bekijken wanneer het pakket aankomt. Wel zo makkelijk. En natuurlijk kun je er ook voor kiezen om track en traces van onze vervoerders direct naar de ontvanger te laten sturen. Iedere klant ontvangt van Sipack een MyParcel subaccount waar je je eigen portaal in kunt richten.

Hoe snel ontvangt de klant het pakket?

Belangrijk zijn natuurlijk de cut off tijden van een bestelling. De consument wil een bestelling vaak al de volgende dag in huis kunnen ontvangen en dat begrijpen wij heel goed! Wel erkennen wij dat we een heleboel pluspunten hebben op gebied van persoonlijke aandacht. Deze pluspunten bereiken wij door een – zeer (!) – gemotiveerd en betrokken team. De kanttekening is dat wij allemaal gezamelijk overdag voor je werken en hiermee een beetje tegen de haastmaatschappij in gaan. Bij Sipack is de cut-offtijd uiterlijk 17:00 uur en dan zijn we er ook écht voor je!

Sipack heeft voor beide mogelijkheden heldere en duidelijke cut off tijden, die wij door onze jarenlange ervaring altijd halen in ons Sipack magazijn. Sipack geeft een persoonlijke touch aan het uitbesteden van jouw verzending. Dat maakt ons uniek ten opzichte van andere e-fulfilment bedrijven, en dat houden we graag zo in ons Sipack magazijn.

Heb je nog vragen, geen enkel probleem, bekijk snel de meest gestelde vragen, misschien staat je antwoord er al wel tussen. Wil je zien hoe onze omgeving eruit ziet, bekijk dan bovenin snel het kopje Demo.
staat je antwoord er niet tussen of wil je meer informatie, vul dan snel het contactformulier in of bel ons even!

Sipack, surprising people!

Sipack magazijn: 1 super fulfilment voor je webshop! (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rob Wisoky

Last Updated:

Views: 5241

Rating: 4.8 / 5 (48 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rob Wisoky

Birthday: 1994-09-30

Address: 5789 Michel Vista, West Domenic, OR 80464-9452

Phone: +97313824072371

Job: Education Orchestrator

Hobby: Lockpicking, Crocheting, Baton twirling, Video gaming, Jogging, Whittling, Model building

Introduction: My name is Rob Wisoky, I am a smiling, helpful, encouraging, zealous, energetic, faithful, fantastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.