1-AUTO, Київ, місто Київ, Київ ᐈ контакти, відгуки, адреса, карта, телефон, фото - Guide.in.ua (2024)

1-AUTO, Київ, місто Київ, Київ ᐈ контакти, відгуки, адреса, карта, телефон, фото - Guide.in.ua (1)

Київ, Україна

● Відчинено

4.7 355

Контакти

Графік роботи

Фото

Опис

Відгуки

Показати на карті

1-AUTO, Київ, місто Київ, Київ ᐈ контакти, відгуки, адреса, карта, телефон, фото - Guide.in.ua (2)

Інформація про 1-AUTO

"1-AUTO" - професійний Автосервіс у самому серці Києва, де найкваліфікованіші майстри турбуються про ваше авто як про своє власне.

Наш Автосервіс забезпечує повний комплекс послуг з ремонту автомобілів будь-яких марок і моделей. Ми володіємо сучасним технічним обладнанням, що дозволяє проводити діагностику автомобілів та ремонт будь-якої складності.

Наші майстри висококваліфіковані та мають досвід роботи з різними марками автомобілів, що дозволяє нам виконувати ремонт якісно та швидко. Ми використовуємо лише якісні автозапчастини та матеріали, що гарантує тривалий термін служби автомобілів.

Наш Автосервіс пропонує заправку кондиціонерів, натискання масла, заміну фільтрів та масел, а також заміну розхідних матеріалів. Ми надаємо послугу технічного обслуговування автомобілів та допомагаємо у вирішенні будь-яких проблем з автомобілем.

Ми допоможемо вам зберегти ваш автомобіль у належному стані та готовими до подорожей на будь-якій дистанції. Запрошуємо відвідати наш Автосервіс "1-AUTO" та переконатися у нашій професійності та досвіді. Ми завжди готові надати вам якісний сервіс та кваліфіковану допомогу у будь-який час.

Фото 1-AUTO

  • 1-AUTO, Київ, місто Київ, Київ ᐈ контакти, відгуки, адреса, карта, телефон, фото - Guide.in.ua (3)
  • 1-AUTO, Київ, місто Київ, Київ ᐈ контакти, відгуки, адреса, карта, телефон, фото - Guide.in.ua (4)
  • 1-AUTO, Київ, місто Київ, Київ ᐈ контакти, відгуки, адреса, карта, телефон, фото - Guide.in.ua (5)
  • 1-AUTO, Київ, місто Київ, Київ ᐈ контакти, відгуки, адреса, карта, телефон, фото - Guide.in.ua (6)
  • 1-AUTO, Київ, місто Київ, Київ ᐈ контакти, відгуки, адреса, карта, телефон, фото - Guide.in.ua (7)
  • 1-AUTO, Київ, місто Київ, Київ ᐈ контакти, відгуки, адреса, карта, телефон, фото - Guide.in.ua (8)
  • 1-AUTO, Київ, місто Київ, Київ ᐈ контакти, відгуки, адреса, карта, телефон, фото - Guide.in.ua (9)
  • 1-AUTO, Київ, місто Київ, Київ ᐈ контакти, відгуки, адреса, карта, телефон, фото - Guide.in.ua (10)
  • 1-AUTO, Київ, місто Київ, Київ ᐈ контакти, відгуки, адреса, карта, телефон, фото - Guide.in.ua (11)
  • 1-AUTO, Київ, місто Київ, Київ ᐈ контакти, відгуки, адреса, карта, телефон, фото - Guide.in.ua (12)

0 800 333 800


Години роботи 1-AUTO

Понеділок:

09:00 - 18:00

Вівторок:

09:00 - 18:00

Середа:

09:00 - 18:00

Четвер:

09:00 - 18:00

П`ятниця:

09:00 - 18:00

Субота:

10:00 - 15:00

Неділя:

Вихідний

Телефонувати Сайт

Відгуки про 1-AUTO

Yura Stadnyk:

4

"У відповідь до коментаря власника, Номер рахунку: Б-16794, номер замовлення: 16153.Хлопці круто консультують, і дуже якісно і детально проводять огляд практично всіх можливих вузлів при разовому огляді авта (сто, підкапот, кузов).Але поставив 4, оскільки за таку вартість очікував ще кращого сервісу. Прийшлось додатково нагадувати про: огляд авто по базам (документ не надіслали) та надсилання актів огляду від експерта.Хотілось би звіт у відео форматі про тест драйв, так як почув це лише в усному форматі і не відомо чи дійсно тест драйв проводився. Очікував письмову рекомендацію від компанії.Як пропозиція:1) про те, що рекомендує експерт авто чи не рекомендує можна надавати заключення в письмовому вигляді з підписами хоча б кількох осіб та/або керівника компанії. А так отримав просто акти огляду вузлів від експерта та усну рекомендацію.2) Можна по критичним питанням по авто робити так зване голосування в рамках команди колег та/або керівника і вирішувати чи рекомендувати чи ні.Думаю такі процеси покращать якість послуг для кінцевих клієнтів!Дякую за сервіс, надіюсь рекомендації експерта та машина не підведуть).У відповідь до коментаря, Номер рахунку: Б-16794, номер замовлення: 16153"

майже 2 роки тому

Максим Прокопьев:

2

"Оцінити якість підбору так і не вийшло. То тиждень очікували відпопідь – яка ж модель автомобіля може підійти за бажаними параметрами (повідомили що підбирають авто тільки по конкретній моделі), потім надіслали інший договір (з іншим виконавцем і дивними відмовками), далі почали вилазити нові деталі по все ж таки обраній марці (а ви ж знали, що автомобіль те, а ви ж розумієте, що автомобіль се). Звідки тільки я це можу знати, якщо ви цього одразу не повідомили. Запропонували нову марку класом вище в ту ж ціну і на запитання щодо проблем з новим варіантом отримав геніальну відповідь – нащо ви читаєте відгуки, якщо до нас звертаєтесь.Не знаю, можливо, якщо ви людина, котра знає заздалегіть, що за авто вам потрібно, і чому саме це авто – розмова буде інша. Але, як людина, котрій потрібне перше авто без жодних знань і розуміння в цій області – я очікував іншого."

майже 2 роки тому

Alina Ostapyshyn:

5

"Хочу подякувати копанії 1-AUTO за те що вони дуже швидко та якісно підібрали мені авто.Обізнаність та професіоналізм працівників приємно здивував,Сервіс був на вищому рівні, всі працівники дуже приємні у спілкуванні.На перших етапах, консультацію надавав менеджер Кім, який допоміг визначитись із моделлю і комплектацією, підбирав різні варіанти авто. Найцікавіші із варіантів оглядав експерт Сергій. Сергій - це професіонал своєї справи й доволі спокійна людина (що в його сфері діяльності є великою перевагою).Після того, як авто було підібрано, допомогу в оформленні документів (реєстрація) здійснював Роман.Роман - це просто чудо! Вихваляти його та надавати позитивний відгук його роботі, можна вічність.Сам процес комунікації між клієнтом та компанією злагоджений, відповіді на запитання надавались швидко та максимально зрозуміло.Коли захочу змінити авто, обов'язково звернусь до цієї компанії повторно, а якщо хтось з моїх друзів\знайомих запитає, завдяки кому я тепер їжджу на такій класні тачелі, то я без жодного вагання скажу, звертайтесь до компанії 1-AUTO бо це БЕСТ ОФ ЗЕ БЕСТ!"

майже 2 роки тому

Mikell Kalakailo:

5

"Хочу подякувати компанії 1-AUTO за підібраний автомобіль VW Passat NMS 2013р.Звернувся в компанію за підбором ауді а4 b8 як пріоритетна а як незнайдеться то vw passat nms. Розумів що бюджет для Ауді був низький про що мене зразу попередили що буде важко знайти хороший варіант в мій бюджет(але хотілось спробувати) а для Passat саме те. Після декількох оглянутих Audi A4 вирішив переключитись на Passat так як хорошого варіанту за мій бюджет небуло на ринку а ті які доходили до огляду після нього відпадали.Від моменту подачі заявки на підбір до моменту купівлі пройшло менше 2 тижнів, було підібрано і куплено VW Passat NMS 2013р. з мінімальними пошкодженнями в гарному стані і комплектіції.Експерт ретельно перевіряв кожне авто, надсилав звіти, фото, відео і також після кожного огляду здзвонювались і проговорювали все по перевірці авто. Інформація яка надавалась була максимально детальна і з усіма нюансами. Вже тиждень катаюсь, автомобілем повністю задоволений и щиро вдячний за виконану роботу.Особлива подяка експерту Івану і менеджеру Кіму за професійно виконану роботу."

майже 3 роки тому

Vladyslav Yaschuk:

5

"Ділюся своїм досвідом співпраці з компанією 1-AUTO. Мені потрібно було допомогти з підбором авто для власного використання.Чому звернувся саме в цю компанію? Зараз автомобілі стали технічно значно складніші ніж якихось 30 років, а витрачати купу часу на вивчення особливостей тих чи інших типів двигунів, КПП і т.д. не раціонально як на мене. Тому я вирішив скористатися послугами спеціалістів в цій справі з досвідом і потрібними знаннями. 1-AUTO радили знайомі і я слідкую за їх Youtube-каналом. Справили враження професіоналів.Підійшли до вибору і оглядів авто професійно. Провели фазу підготовки і остаточного визначення вимог до авто. Надали мені список потенційно хороших авто з історією на Copart (авто зі Штатів). Після кожного огляду я отримував від експерта звіти з фото, відео і відразу ж обговорювали чи варто конкретне авто перевіряти далі. Оглядали спочатку авто зверху і читали помилки, після узгодження заганяли на СТО, щоб перевірити більш детально.Переваги автопідбору загалом і цієї компанії зокрема:- економія мого часу. Тут можна вказати декілька моментів. По-перше, мені не треба було витрачати купу часу на те, щоб вивчити технічні деталі і особливості по вибраній марці авто. По-друге, мені не треба було купляти/шукати обладання для перевірки авто, По-третє, мені не треба було витрачати купу свого часу на поїздки і перевірки авто самому (а зважаючи, що я не з Києва, то це серйозна економія часу)- стандарти і вимоги до авто. В мене було враження, що в компанії є свої високі стандарти до вибору авто з пробігом. Декілька вибраних мною варіантів спеціалісти відкинули із-за їх недостатньо хорошого стану.Пишу цей відгук тоді, коли на вибраному авто вже проїхав 1600км в різних швидкісних режимах і погодних умовах. Автівка чудово працює і не вимагає ніяких затрат на ремонт, тільки технічне обслуговування і по бажанню різні покращення."

майже 3 роки тому

Схожі заклади:

  • Шинний двір

    вулиця Луценка, 3, Черкаси, Черкаська область, Україна, 18000

  • Шини. Магазин шин и диски. «Shina_nada» Черкаси, Украіна

    Ярославська 7 ряд 11 місце 29, Черкаси, Черкаська область, Україна, 18000

  • ТАЙРС

    вулиця Смілянська, 127/11, Черкаси, Черкаська область, Україна, 18007

  • Шины Грузовые ТОВ «Азбука Шин»

    проспект Хіміків, 47, Черкаси, Черкаська область, Україна, 18000

  • Шины Грузовые ТОВ «АЗБУКА ШИН»

    вулиця Різдвяна, 290, Черкаси, Черкаська область, Україна, 18000

  • Bilan Denys

    вулиця Академіка Корольова, 7, Черкаси, Черкаська область, Україна, 18000

  • РОСАВА

    вулиця Надпільна, 218, Черкаси, Черкаська область, Україна, 18000

  • Шиномонтаж Авто Світ

    Вулиця Об'їзна, 1, Городище, Черкаська область, Україна, 19500

  • Автозвук Черкассы

    Черкаси, Черкаська область, Україна, 18000

  • Айхен Газ

    провулок Михайла Ханенка, Черкаси, Черкаська область, Україна, 18000

Сто у Черкасах Технічне Обслуговування Авто у Черкасах Автосервіс Київ у Черкасах Ремонт Автомобілів у Черкасах Технічне Обслуговування Автомобілів у Черкасах Заправка Кондиціонерів у Черкасах Заміна Фільтрів у Черкасах Заміна Масел у Черкасах Розхідні Матеріали у Черкасах Професійний Сервіс у Черкасах Кваліфіковані Майстри у Черкасах Діагностика Автомобілів у Черкасах Технічне Обладнання у Черкасах Якісні Автозапчастини у Черкасах Матеріали Для Ремонту у Черкасах Довговічність Автомобілів у Черкасах Висококваліфіковані Майстри у Черкасах Швидкий Ремонт у Черкасах Ремонт Будь-Якої Складності у Черкасах Технічна Допомога у Черкасах Вирішення Проблем З Автомобілем у Черкасах Належний Стан Автомобіля у Черкасах Готовність До Подорожей у Черкасах Дистанційні Поїздки у Черкасах Запрошення В Автосервіс у Черкасах Переконання В Професіоналізмі у Черкасах Надання Якісного Сервісу у Черкасах Кваліфікована Допомога у Черкасах Найкваліфікованіші Майстри у Черкасах Турбота Про Автомобіль у Черкасах Автосервіс Різних Марок у Черкасах Володіння Сучасним Технічним Обладнанням у Черкасах Технічне Персонал у Черкасах Ремонт Авто В Києві у Черкасах Обладнання Для Діагностики Автомобілів у Черкасах Комфортна Поїздка у Черкасах Сервіс Автомобіля у Черкасах Експертна Допомога у Черкасах Надійний Ремонт Авто у Черкасах Рекомендації З Експлуатації у Черкасах Первинно-Діагностичні Процедури у Черкасах Заощадження Запчастин у Черкасах Професійна Консультація у Черкасах Підтримка Автомобіля у Черкасах Освіження В Автосервісі у Черкасах Якісний Автосервіс у Черкасах Швидка Допомога у Черкасах Ремонт У Будь-Який Час у Черкасах Надійність Ремонту у Черкасах Результативність Робіт у Черкасах Професійне Виконання Робіт у Черкасах Відновлення Автомобіля у Черкасах Гарантія Якості у Черкасах Регулярне Обслуговування у Черкасах Підтримка Автомобільної Справи у Черкасах

Показати більше

Довідник закладів та послуг у Черкасах

⭐ бізнес-довідка 🔍 пошук послуг ☎ контактна інформація 🕒 розклад роботи ✍️відгуки 🌍 карта міста 📷 фото

1-AUTO, Київ, місто Київ, Київ ᐈ контакти, відгуки, адреса, карта, телефон, фото - Guide.in.ua (2024)
Top Articles
Chat Avenue Gratis chatrooms - Chatib
Chat Avenue Gratis chatrooms - ChatHub
Spectrum Gdvr-2007
Tattoo Shops Lansing Il
Tryst Utah
Tabc On The Fly Final Exam Answers
East Cocalico Police Department
Boomerang Media Group: Quality Media Solutions
Ross Dress For Less Hiring Near Me
Teenbeautyfitness
Hotels Near 500 W Sunshine St Springfield Mo 65807
Bill Devane Obituary
Vichatter Gifs
Gfs Rivergate
The Witcher 3 Wild Hunt: Map of important locations M19
Paradise leaked: An analysis of offshore data leaks
Nick Pulos Height, Age, Net Worth, Girlfriend, Stunt Actor
Craigslist Maui Garage Sale
Understanding Genetics
Noaa Duluth Mn
Best Nail Salons Open Near Me
Ac-15 Gungeon
Magic Seaweed Daytona
All Obituaries | Verkuilen-Van Deurzen Family Funeral Home | Little Chute WI funeral home and cremation
25 Best Things to Do in Palermo, Sicily (Italy)
Ihub Fnma Message Board
Avatar: The Way Of Water Showtimes Near Maya Pittsburg Cinemas
Renfield Showtimes Near Paragon Theaters - Coral Square
Hdmovie2 Sbs
Wonder Film Wiki
Nearest Ups Ground Drop Off
Delta Math Login With Google
91 Octane Gas Prices Near Me
A Plus Nails Stewartville Mn
Devotion Showtimes Near The Grand 16 - Pier Park
Diggy Battlefield Of Gods
60 Second Burger Run Unblocked
Roadtoutopiasweepstakes.con
Darrell Waltrip Off Road Center
Rage Of Harrogath Bugged
Ktbs Payroll Login
Mars Petcare 2037 American Italian Way Columbia Sc
World Social Protection Report 2024-26: Universal social protection for climate action and a just transition
Colorado Parks And Wildlife Reissue List
Dcilottery Login
Walmart Pharmacy Hours: What Time Does The Pharmacy Open and Close?
Gopher Hockey Forum
Pathfinder Wrath Of The Righteous Tiefling Traitor
Quaally.shop
Nearest Wintrust Bank
17 of the best things to do in Bozeman, Montana
60 Second Burger Run Unblocked
Latest Posts
Article information

Author: Patricia Veum II

Last Updated:

Views: 6433

Rating: 4.3 / 5 (44 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Patricia Veum II

Birthday: 1994-12-16

Address: 2064 Little Summit, Goldieton, MS 97651-0862

Phone: +6873952696715

Job: Principal Officer

Hobby: Rafting, Cabaret, Candle making, Jigsaw puzzles, Inline skating, Magic, Graffiti

Introduction: My name is Patricia Veum II, I am a vast, combative, smiling, famous, inexpensive, zealous, sparkling person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.